Wikipedia:Angkringan Niti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

KITLV - 15391 - Demmeni, J. - Swearing in of a witness for the Pengadilan Kepatian Darah Dalam in Yogyakarta - 1911.tif
Whitehall Court Mars 2014.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug bab paugeran, pandom, utawa putusan kang wis ana lan uga ngrembug paugeran, pandom, utawa putusan anyar.
Wacan wigati: PancapilarAturan sing diringkes

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah


Usulan dadi birokrat tumrap Wirjadisastra[besut sumber]

Sugeng sonten. Awit ora anané birokrat kang aktif ing Wikipédia Jawa, aku nganjokaké awakku dhéwé minangka birokrat. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Tulis {{Vote|Y}} yèn sarujuk, tulis {{Vote|N}} yèn ora sarujuk, banjur diwènèhi tandha tangan (~~~~)

Usulan iki dibukak rong minggu saperlu ndudut putusané. Wirjadisastra (rembugan) 27 Agustus 2019 09.50 (UTC)

Swara[besut sumber]

Pak @Meursault2004:, kula nyuwun dipunangkat minangka birokrat kanthi dhedhasar voting punika. Matur nuwun Wirjadisastra (rembugan) 13 Sèptèmber 2019 09.39 (UTC)