Widara payung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasisir Widara Payung

Widara Payung iku salah sawijiné panggonan wisata ing Kabupatèn Cilacap.[1]. Amba kisikke nganti 500 Ha ing Desa Widara Payung, Kecamatan Binangun, utawa kurang luwih 35 km saka Cilacap menyang wétan. Kahanané ketok endah, asri, lan adhem merga akèh wit klapa ing sapinggire kisik.[2]. Panggonan iki kepenak kanggo dolanan selancar.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](Diakses pada tanggal 22 Maret 2011)
  2. a b Karyana.2004.Berwisata di Cilacap.Cilacap.Angkasa Cipta hal 15-17.