500

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505
Dasawarsa: 1190-an  500-an  510-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-500 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=500&oldid=808490"