Menyang kontèn

Viktor Johansson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Viktor Johansson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Viktor Tobias Johansson[1]
Tanggal lair (1998-09-14) 14 Sèptèmber 1998 (umur 25)
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 1
Karir nom
2010–2012 Stuvsta
2012–2015 Hammarby
2015–2017 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2018 Aston Villa 0 (0)
2018Alfreton Town (nyileh) 9 (0)
2018–2020 Leicester City 0 (0)
2020– Rotherham United 34 (0)
Tim nasional
2013 Swedia U-17 2 (0)
2016–2018 Swedia U-19 8 (0)
2019 Swedia U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:34, 23 November 2021 (UTC).


Viktor Tobias Johansson (lair 14 September 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Swedia sing main dadi Kiper kanggo Rotherham United.

Referensi[besut | besut sumber]