Menyang kontèn

Josh Vickers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Vickers
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Anthony Vickers[1]
Tanggal lair (1995-12-01) 1 Dhésèmber 1995 (umur 28)
Papan lair Brentwood, Inggris
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 31
Karir nom
2010–2014 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Arsenal 0 (0)
2013–2014Canvey Island (nyileh) 30 (0)
2014–2015Concord Rangers (nyileh) 26 (0)
2015–2017 Swansea City 0 (0)
2016–2017Barnet (nyileh) 23 (0)
2017–2020 Lincoln City 70 (0)
2020– Rotherham United 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:44, 21 November 2021 (UTC).


Joshua Anthony Vickers (lair 1 Desember 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Rotherham United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players under Written Contract Registered Between 01/07/2017 and 31/07/2017" (PDF). The Football Association. kc. 36. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. "Josh Vickers - Goalkeeper - First Team Squad - Lincoln City". www.weareimps.com. Lincoln City F.C. Diarsip saka sing asli ing 22 October 2019. Dibukak ing 21 March 2020.