Menyang kontèn

Freddie Ladapo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Freddie Ladapo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Olayinka Fredrick Oladotun Ladapo[1]
Tanggal lair (1993-02-01) 1 Fèbruari 1993 (umur 31)[2]
Papan lair Romford, Inggris[2]
Dhuwur 6 ft 2 in (1.87 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 10
Karir nom
2008–2010 Southend United
2010–2012 Colchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Colchester United 6 (0)
2011Thurrock (nyileh) 2 (1)
2011Chelmsford City (nyileh) 3 (0)
2012Bishop's Stortford (nyileh) 3 (0)
2013Woking (nyileh) 4 (0)
2013–2014Nuneaton Town (nyileh) 6 (2)
2014 Kidderminster Harriers 3 (0)
2014Hayes & Yeading United (nyileh) 16 (3)
2014–2015Grays Athletic (nyileh) 26 (14)
2015–2016 Margate 53 (25)
2016–2018 Crystal Palace 1 (0)
2016–2017Oldham Athletic (nyileh) 17 (2)
2017Shrewsbury Town (nyileh) 15 (4)
2018 Southend United 10 (0)
2018–2019 Plymouth Argyle 45 (18)
2019– Rotherham United 88 (28)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:49, 25 November 2021 (UTC).


Olayinka Fredrick Oladotun "Freddie" Ladapo (lair 1 Februari 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Rotherham United.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Professional retain lists & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. May 2013. kc. 4. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 17 July 2013. Dibukak ing 15 June 2013.
  2. a b c "FootballSquads – Colchester United – 2012/13". FootballSquads. Dibukak ing 7 January 2013.