Menyang kontèn

Michael Ihiekwe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Michael Ihiekwe
Katerangan priangga
Jeneng dawa Michael Uzoukwu Absalom Jude Ihiekwe[1]
Tanggal lair (1992-11-20) 20 Novèmber 1992 (umur 31)
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 20
Karir nom
Liverpool
–2011 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Wolverhampton Wanderers 0 (0)
2014Cheltenham Town (nyileh) 13 (0)
2014–2017 Tranmere Rovers 112 (5)
2017– Rotherham United 135 (9)
2018–2019Accrington Stanley (nyileh) 20 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Michael Uzoukwu Absalom Jude Ihiekwe (lair 20 November 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Rotherham United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Temporary Transfers of Players under Written Contract Between 01/08/2018 and 31/08/2018". The Football Association. kc. 26. Diarsip saka sing asli ing 24 October 2019.