Umbah-umbah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wanita pinuju ngumbah klambi ing kanal ing Jakarta 1900–1940

Umbah-umbah ya iku tumandang gawé kanggo reresik klambi utawa sandhangan liyané. Umbah-umbah iki merlokaké piranti lan bahan wujud banyu lan sabun. Cara umbah-umabah tradhisional mbutuhaké piranti awujud èmbèr lan papan kanggo nggiles sandhangan sing diumbah. Cara umbah-umbah modhèren mung mbutuhaké piranti mesin cuci lan sumber tenaga listrik.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]