Ulubelu, Tanggamus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ulubelu, Tanggamus
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tanggamus {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Ulubelu iku kacamatan ing kabupatèn Tanggamus, Lampung.

Kabupatèn Tanggamus