Cukuh Balak, Tanggamus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cukuh Balak, Tanggamus
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tanggamus {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Cukuh Balak iku kacamatan ing kabupatèn Tanggamus, Lampung.

Kabupatèn Tanggamus