Udayana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Udayana utawa asma jangkep ya iku Dharmmodayana Warmadewa ya iku panjenengané raja panguasa pulo Bali saka wangsa Warmadewa. Permaisurié iku panjenengané putri saka Jawa kanthi asma Mahendradatta, utawa misuwur kanthi asma Gunapriya Dharmapatni.

Putra[besut | besut sumber]

Universitas Udayana ya iku salah sijiné perguruan tinngi nagari kang ana ing Bali lan madeg wiwit tanggal 29 September 1962 ing Bali,.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Willard A. Hanna (2004). Bali Chronicles. Hlm. 24. Periplus, Singapore. ISBN 079460272X.