U-kiss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
U-KISS
유키스
U-Kiss from acrofan (cropped).jpg
Pratélan latar wuri
Saka Seoul, Korea Selatan
Génre K-pop, Pop, synthpop, dance-pop, R&B, dance, ballad
Mangsa akarya 2008–sekarang
Labèl NH Media (Korea Selatan)
Avex Trax (Jepang)
Sing magepokan PARAN
Sana jaringan u-kiss.co.kr u-kiss.jp
Anggota Soohyun
Kiseop
Eli
AJ
Hoon
Kevin
Dongho
Tilas anggota Alexander
Kim Kibum

U-Kiss punika boyband saking Negeri Ginseng, Korea. U-Kiss punika singkatan saking Ubiquitous Korean International Idol Super Star. U-Kiss punika boyband ingkang kapendet saking audisi ingkang dianaaken NH Media. U-Kiss debut ing taun 2009. Anggotanipun U-Kiss punika : Soohyun, Kiseop, Eli, Kevin, Dongho, Hoon, lan AJ. Kalih ingkang terakhir punika anggota anyar U-Kiss. Sajake, anggotanipun U-Kiss onten Alexander lan Kibum, nanging bocah loro kae metu saking U-Kiss taun 2011. Banjur digantekake Hoon lan AJ. U-Kiss sampun gadah 3 album, inggih punika : Only One, Neverland, lan Collage (anyar lho). U-Kiss nggih gadah mini album, ana : 2008: New Generation 2009: Bring It Back 2 Old School 2009: ContiUKiss 2010: Break Time 2011: Bran New Kiss 2012: DoraDora 2012: The Special To Kiss Me 2012: Stop Girl Akeh to? U-Kiss nggih tau dadi bintang tamu ing acarane dewe. Sing wis tau ndelok mesti wis reti to? Nha, sing durung reti tak nei reti, ana : Acara TV 2008: You Know U-KISS 2009: All About U-KISS 2009: U-KISS Vampire 2010: Chef Kiss 2010: We Got Married (karo Girl's Day) 2011: Start Date With U-KISS in Hong Kong Drama 2010: Autumn Destiny (Thailand) 2011: Real School (Korea) 2011: I Am Legend (cameo) (Korea) 2011: Real School (Korea) 2012: Holy Land (Korea) 2012: The Strongest K-POP Survival (cameo) (Korea) Film 2010: Villain & Widow 2011: Mr. Idol (cameo) Nha, sekian ndisik yo. Iki sing nggawe cah Jogja lho. Fans berate U-Kiss. Hehehe, Nyuwun pangapunten yèn basa ne kurang apik. Soale kula boten fasih basa jawa. Bye, salam Kissme Indonesia

Anggota[besut | besut sumber]

Anggota Saiki
Jeneng Panggango[1] Jeneng Lair Tanggal Lair[1] Posisi
Romanisasi Hangul Romanisasi Hangul
Soohyun 수현 Shin Soohyun 신수현 (1989-03-11) Maret 11, 1989 (age 27) Leader, Vokal Utama[2]
Kiseop 기섭 Lee Kiseop 이기섭 (1991-01-17) Januari 17, 1991 (age 25) Sub-Vokal [2]
Eli 일라이 Kim Kyoungjae 김경재 (1991-03-13) Maret 13, 1991 (age 25) Rapper[1]
AJ 에이제이 Kim Jaeseop 김재섭 (1991-06-04) Juni 4, 1991 (age 25) Vokal, Rapper[1]
Hoon Yeo Hoonmin 여훈민 (1991-08-16) Agustus 16, 1991 (age 25) Vokal[1]
Kevin 케빈 Woo Sunghyun 우성현 (1991-11-25) Novèmber 25, 1991 (age 24) Vokal[1]
Dongho 동호 Shin Dongho 신동호 (1994-06-29) Juni 29, 1994 (age 22) Rapper[1]
Mantan Anggota
Jeneng Manggung Jeneng Lair Tanggal Lair Posisi
Romanisasi Hangul Romanisasi Hangul
Xander 알렉산더 Alexander Lee Eusebio 알렉산더이유세비오 (1988-07-29) Juli 29, 1988 (age 28) Rapper
Kibum 기범 Kim Kibum 김기범 (1990-12-29) Dhésèmber 29, 1990 (age 25) Vokal

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Navbox musical artist

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=U-kiss&oldid=1074119"