Tourtière

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pie daging babi tradisional Kanada Prancis

Tourtière ( pocaping cara Prancis: [tuʁtjɛʁ], Quebec French[tuʁt͡sjaɛ̯ʁ] ) minangka salah sawijining olahan jinis pie daging Kanada sing asale saka provinsi Quebec, biasane digawe daging babi, daging sapi utawa daging sapi lan kentang cincang. Game liar kadang digunakake. [1] Bagéan tradhisional kanggo réveillon Natal lan mangan ing Taun Anyar ing Quebec, iki uga misuwur ing New Brunswick, lan didol ing toko kelontong ing saindenging Kanada, suwene taun suwene.

  1. Geis, D.R. (2019). Read My Plate: The Literature of Food. Lexington Books. p. 3. ISBN 978-1-4985-7444-0. Dibukak ing June 9, 2019.