Togé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Togé punika sajinis sayur-sayuran Culinary thukul dening sprouting soybeans . Bisa tuwuh kanthi nyelehake lan nyiram kedhele sing thukul ing iyub-iyub nganti oyot tuwuh dawa. Sprouts kedelai ditanduri akeh lan dikonsumsi ing Korea .