Titi Said

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Titie Said, utawi asring dipun éja Titi Said, lair ing kitha Bojonegoro, Jawa Timur, 11 Juli 1935. Lulus sarjana mudha Arkéologi Fakultas Sastra Universitas Indonésia (1959). Naté dados redaktur kalawarti Kartini lan mimpin kalawarti Famili. Ngantos sapriki piyambakipun mengku kalungguhan minangka Ketua Lembaga Sensor Film { LSF } Indonésia.

Karya[besut | besut sumber]

Novèl-novèl ingkang sampun terbit ing antawisipun :

Kumpulan cariyos cekak : Perjuangan dan Hati Perempuan (1962).

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]