Timor (mobil)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Timor S515/S516
Timor S515 sedan (2007-07-09) 02.jpg
Prodhusèn Timor (importir)
Uga kasebut Kia Sephia (Kia Motors)
Kia Mentor (Kia Motors)
Mangsa sajroning produksi 1995
Perakitan Koréa Kidul
Klas Compact car
Wangun rangka 4-pintu sedan
5-pintu hatchback
Mesin
Transmisi
  • 4-speed F4A-EL otomatis
  • 5-speed manual
Let sumbu rodha 2,500 mm (98.4 in)
Dawa 4,360 mm (171.7 in)
Amba 1,695 mm (66.7 in)
Dhuwur 1,390 mm (54.7 in)
Mobil sajinis Mazda Familia (BG)

Timor ya iku merek mobil kang minangka mobil nasional Indonésia,kaya déné Proton ing Malaysia. Mula saka iku, wiwitane mobil merek Timor iki dibebasake saka pajak-pajak lan biaya liyané kang padatan di alami déning mobil-mobil liyané kang didol ing Indonésia. Timor ya iku cekakan saka Teknologi Industri Mobil Rakyat. Mobil iki wiwit dipasarake ing Indonésia ing pertengahan taun 1990. Modhèl kapisan mobil Timor ya iku versi kang padha karo merek mobil Kia Sephia saka Koréa Kidul.

Sajarah[besut | besut sumber]

Sadurungé mobil Timor diwènèhi hak minangka pionir mobil nasional, Indonésia wis duwé mobil gawéan asli Indonésia (mesin, bodi lan perakitane déning Indonésia) ya iku Toyota Corolla. Ing taun 1996, Indonésia kanthi diketuai déning Menristek BJ Habibie gawé mobil kanthi mesin kapasitas 1200 cc. Nanging proyek kang dijenengi Maleo ora bisa nerusaké jalaran pendanaane disedotproyek mobil Timor. Sawisé Inpres Nomor 2 Taun 1996 metu kang nginstruksikan marang Mantri Perindustrian dan Perdagangan, Mantri Keuangan, dan Mantri Nagara Penggerak Dana Investasi/Ketua Badan Koordinasi Penanama modal supaya minangka indhustri mobil nasional lan bebarengan karo Inpres Nomor 2 Taun 1996 nunjuk PT. Timor Putra Nasional (PT. TPN) minangka pionir mobil nasional. Perusahaan iki duweke Tommy Suharto. Kanthi ditunjuke PT. TPN minangka pionir mobil nasional mula para dibebasake saka biaya mlebu lan pajeg kanthi syarat kudu gunakake komponèn lokal sagunggung 20 % ing taun sepisanan, 40 % ing taun kapindho, lan 60% ing taun candhaké. Modhèl sepisanan saka mobil iki ya iku Timor S515 kang minangka rebranding saka Kia Sephia versi 1995. Déné kanggé ngembangaké lan minangka mobil nasional kang asli, Indonésia wis nyiyapake rancangan mobil nasional génerasi kapindho kang didésain Zagato. Nanging proyek iki ora kaya génerasi sepisanane amarga anané krisis ékonomi Asia kang njalari Kia Motors taun 1997 bangkrut lan candhaké dituku Hyundai ing taun 1998. Wiwit mundure Présidhèn Soeharto, mula proyek Timor uga ditutup.

Modhèl kang diprodhuksi[besut | besut sumber]

Pratélan mobil kang tau diprodhuksi Timor.

  • Timor S515 1498cc SOHC Karburator
  • Timor S515i 1498cc DOHC Injeksi
  • Timor SW516i 1600cc DOHC Injeksi
  • Timor R Coupe
  • Timor Sport Edition 1600cc Prodrive License
  • Timor SOHC Injection
  • Timor SL516i Limousine 4-doors & 6-Doors
  • Timor S513/s2 City Car

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]