The Little Mermaid (filem 1989)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Little Mermaid iku sawijining film animasi produksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis ke biyoskup déning Buena Vista Pictures pada tanggal 17 November 1989. Film iki dadi film kaping 28 ing sérial film animasi klasik Walt Disney. Sekuel film iki, The Little Mermaid II: Return to the Sea, lan The Little Mermaid: Ariel's Beginning, dirilis ing taun 2000 lan 2008.

Plot[besut | besut sumber]

Ariel, si putri duyung, kuciwa marang kauripan jero segara lan péngin weruh donya manungsa. Karo kancané iwak Flounder, Ariel ngumpulaké artefak manungsa lan lunga munggah menyang lumahing segara arep methuki Scuttle si manuk camar, sing nawakaké kawruh ngenani manungsa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Stewart, James B. (2005). DisneyWar, p. 104. ISBN 0-684-80993-1. Simon & Schuster. Retrieved June 4, 2007.
  2. "Re-releases of The Little Mermaid". Box Office Mojo. Dijupuk 2008-11-22. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]