The Hunger Games (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Hunger Games iku sawijining filem Amérikah Sarékat mawa téma pasca apokaliptis kang dibabar ing taun 2012. Film iki dibintingi déning para paraga: Katniss Everdeen, Peeta Mellark lan liyané. Critané ngenani nagara fiktif kang dipérang dadi sawatara distrik. Saben taun saka saben distrik kudu dikirim sapasang wong enom lanang wadon. Bocah-bocah enom iki banjur diedu sajeroning kalangan aréna. Pungkasané namung wong siji kang bisa urip. Film iki dhedhasar buku novèl anggitané Suzanne Collins.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "The Hunger Games" (Press release). Lions Gate Entertainment. March 3, 2012. Dijupuk March 3, 2012. 
  2. "The Hunger Games (12A)". British Board of Film Classification. March 12, 2012. Dijupuk March 12, 2012. 
  3. "The Hunger Games (2012)". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk October 3, 2012. 
  4. "Who Will You Support?". Scholastic. Dijupuk May 15, 2010.