Peeta Mellark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peeta Mellark
Karakter The Hunger Games
Josh Hutcherson 2012.jpg
Josh Hutcherson portrays Peeta in the movie The Hunger Games (filem).
Muncul kapisan The Hunger Games
Muncul pungkasan Mockingjay
Digawé déning Suzanne Collins
Diparagani Josh Hutcherson
Pratélan
Paraban The Boy with the Bread
(by Katniss)
Lover Boy (by the Career Pack)
The Boy (by Haymitch)
Gèndher Male
Pakaryan Artist
Baker
Gelar Victor of the 74th Hunger Games
(with Katniss Everdeen)
Tribute from District 12
(with Katniss Everdeen)
Kulawarga Mrs. Mellark
(mother, deceased)
Mr. Mellark
(father, deceased)
Two unnamed brothers (both deceased)
Pasangan Katniss Everdeen
Anak Unnamed daughter
Unnamed son
Sadulur Mr. Everdeen
(father-in-law, deceased)
Mrs. Everdeen
(mother-in-law)
Primrose Everdeen
(sister-in-law, deceased)
Peeta Mellark
Karakter di trilogi The Hunger Games
Gambar:Peeta.JPG
Ilustrasi Peeta di novèl The Hunger Games edisi Karajan Manunggal
Muncul kapisan The Hunger Games
Muncul pungkasan Mockingjay
Digawé déning Suzanne Collins
Diparagani Josh Hutcherson
Pratélan
Paraban

Anak laki-laki tukang roti (Katniss)

Lover Boy (Peserta Karir)
Gèndher Laki-laki
Pakaryan Tukang roti, seniman
Kulawarga Mrs. Mellark (ibu;meninggal)
Mr. Mellark (ayah;meninggal)
Dua kakak;meninggal (nama tidak diketahui)
Sadulur

Katniss Everdeen
(istri)

Mrs. Everdeen
(ibu mertua)
Primrose Everdeen
(adik ipar; meninggal)

Peeta Mellark inggih punika paraga protagonis ing novèl trilogi The Hunger Games karangan Suzanne Collins.[1] Piyambakipun inggih punika peserta putra saking Distrik 12, sami kaliyan Primrose Everdeen (ingkang salajengipun dipun-gantos déning kakakipun, Katniss Everdeen) kanggé berpartisipasi ing salebeting The Hunger Games ke-74.[2] Ing filem The Hunger Games ingkang dipunsutradarai déning Gary Ross, karakter Peeta dipunperanaken déning aktor Josh Hutcherson.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Who Will You Support?". Scholastic. Dijupuk May 15, 2010. 
  2. Collins, Suzanne. The Hunger Games. 2009. Gramedia Pustaka Utama : Jakarta

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Hunger Games