Josh Hutcherson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Josh Hutcherson
Josh Hutcherson 3.jpg
Asma wiyosan Joshua Ryan Hutcherson
Miyos (1992-10-12) Oktober 12, 1992 (umur 27)
Amérika Sarékat Union, Kentucky
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2000-sapunika

Josh Hutcherson inggih punika aktor Internasional ingkang gadhah asma lair Ryan Hutcherson lair tanggal 12 Oktober 1992 ing Union Kentacky, USA. Piyambakipun naté gadhah pacar Jennifer Lawrence lan Vanessa Hudgens. Kalian Vanessa Hudgens piyambakipun naté ing Navitat Adventures Canopy ing Ashvelle, North Carolina Josh Hutcherson lan aktor Liam Hemsworth main filem sareng ingkang dipunumumaken déning Lionsgate kanggé main Gale Hawthorne lan Peeta Mellark, ing filem "Hunger Games".[1]

Film saking Josh Hutcherson[besut | besut sumber]

Film saking Josh Hutcherson inggih punika:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.celebrity-gossip.net(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  2. www.whosdatedwho.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)