Josh Hutcherson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Josh Hutcherson
Josh Hutcherson 3.jpg
Asma wiyosan Joshua Ryan Hutcherson
Miyos (1992-10-12) 12 Oktober 1992 (umur 24)
 Amérika Sarékat Union, Kentucky
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2000-sapunika

Josh Hutcherson inggih punika aktor Internasional ingkang gadhahi asma lair Ryan Hutcherson lair tanggal 12 Oktober 1992 ing Union Kentacky, USA. Piyambakipun nate gadhahi pacar Jennifer Lawrence lan Vanessa Hudgens. Kalian Vanessa Hudgens piyambakipun nate ing Navitat Adventures Canopy ing Ashvelle, North Carolina Josh Hutcherson lan aktor Liam Hemsworth main film sareng ingkang dipunumumaken déning Lionsgate kagem main Gale Hawthorne lan Peeta Mellark, ing film "Hunger Games".[1]

Film saking Josh Hutcherson[besut | besut sumber]

Film saking Josh Hutcherson inggih punika:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.celebrity-gossip.net(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  2. ^ (id)www.whosdatedwho.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Josh_Hutcherson&oldid=1100945"