Zathura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Zathura

Zathura inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang déning Chris Van Allbrug. Chris Van Allbrug piyambak inggih punika nulis film Jumanji. Zathura piyambak gadhahi carita kados pemain ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Crita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocok. Kekalihipun gadhahi papan dolanan Zathura ing griya bapakipun. Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak. Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani. Film Zathura piyambak dipunsutradarai déning Jon Favreau.[1]

Profil saking Film Zathura[besut | besut sumber]

Profil ing film Zathura piyambak inggih punika:

  • Aktor lan Atris ing film Zathura:
  1. Tim Robins
  2. Kristen Steward
  3. Jonah Bobo dados Danny
  4. Josh Hutcherson
  • Sutradara:

Jon Favreau

  • Jenising film:

Fantasi

  • Produksi déning:

Columbia Pictures

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  2. ^ (id)www.21cineplex.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zathura&oldid=1073656"