The Adjustment Bureau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Adjustment Bureau
Gambar:The Adjustment Bureau Poster.jpg
Disutradarani George Nolfi
Diprodhuseri
  • George Nolfi
  • Chris Moore
  • Michael Hackett
  • Bill Carraro
  • Isa Dick Hackett
  • Joel Viertel
Diskénariyoni George Nolfi
Adhedhasar "Adjustment Team"
déning Philip K. Dick
Dibintangi
Dimusiki Thomas Newman
Sinématografi John Toll
Dibesut déning Jay Rabinowitz
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 14, 2011 (2011-02-14) (Ziegfeld Theatre)
  • Maret 4, 2011 (2011-03-04) (Amerika Serikat)
Suwéné
106 menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $ 50,2 juta[1][2]
Kalarisan $ 127,9 juta[1]

The Adjustment Bureau minangka film thriller fiksi ilmiah romantis Amerika sing dirilis taun 2011.[3] lan adhedhasar crita cekak dening Philip K. Dick, " Tim Penyesuaian ". Film kasebut ditulis lan disutradarani dening George Nolfi, digawe dening Chris Moore lan sing dadi juru paragane yaiku Matt Damon[4] lan Emily Blunt.[5] Aktor liyane kalebu Anthony Mackie, John Slattery, Michael Kelly, lan Terence Stamp . [6][7] Film kasebut nyritakake crita saka wong nom-noman sing nemokake yen acara kasempatan ing uripé dikontrol dening jaringan intelijen majeng. Sawise acara sing ora direncanakake dening controller iku.

Film iki dirilis tanggal 3 April 2011. Film kasebut ditayangkan ing Theatre Ziegfeld tanggal 14 Februari 2011, lan ditampa kanthi komentar apik saka juru kritik kang muji Damon lan cocog karo Blunt. Film iki entuk $ 127 yuta, nalika anggaran gawene mung $ 50 yuta.

Cast[besut | besut sumber]

  • Matt Damon minangka David Norris
  • Emily Blunt minangka Elise Sellas
  • Anthony Mackie minangka Harry Mitchell
  • John Slattery as Richardson
  • Michael Kelly minangka Charlie Traynor
  • Terence Stamp minangka Thompson, Kepala Biro.
  • Donnie Keshawarz minangka Donaldson
  • Anthony Ruivivar minangka McCrady

Madeleine Albright, Jon Stewart, Chuck Scarborough, James Carville, Mary Matalin, Betty Liu, Jesse Jackson, Wolf Blitzer, lan Michael Bloomberg ana ing film iki.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c "The Adjustment Bureau". Box Office Mojo. Dijupuk July 6, 2011. 
  2. The Adjustment Bureau at The Numbers.
  3. "Damon Set For The Adjustment Bureau". Empire. February 25, 2009. Dijupuk July 28, 2009. 
  4. Fleming, Michael (February 24, 2009). "Studios weigh star packages". Variety. Dijupuk July 28, 2009. 
  5. Fleming, Michael (July 14, 2009). "Emily Blunt boards 'Bureau'". Variety. Dijupuk March 1, 2011. 
  6. Kroll, Justin (October 12, 2009). "Ruivivar added to 'Adjustment Bureau'". Variety. Dijupuk October 22, 2009. 
  7. Graser, Marc (August 27, 2009). "Thesp makes 'Adjustment' for Universal". Variety. Dijupuk September 25, 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]