Tetranychus urticae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tetranychus urticae
Tetranychus-urticae.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Subklas: Acari
Ordho: Trombidiformes
Famili: Tetranychidae
Génus: Tetranychus
Spésies: T. urticae
Jeneng binomial
Tetranychus urticae
C. L. Koch, 1836

Tetranychus urticae (sawijining kéwan kanthi punjul 60 jeneng umum, kalebu tungau angga-angga twospotted) iku siji saka akèh spésies tungau pamangan tetanduran sing tinemu ing lingkungan garing, lan lumrahé dianggep ama. Iki arupa anggota sing paling akèh ditepungi saka kulawarga Tetranychidae utawa tungau angga-angga.

Pranala njaba[besut | besut sumber]