Tetranychus urticae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tetranychus urticae
Tetranychus-urticae.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Subklas: Acari
Ordho: Trombidiformes
Famili: Tetranychidae
Génus: Tetranychus
Spésies: T. urticae
Jeneng binomial
Tetranychus urticae
C. L. Koch, 1836

Tetranychus urticae (sawijining kéwan kanthi luwih saka 60 jeneng umum, klebu tungau angga-angga twospotted) iku siji saka akèh spesies tungau pamangan tetanduran sing ditemokaké ing lingkungan garing, lan umumé dianggep minangka ama. Iki arupa anggota sing paling akèh ditepungi saka kulawarga Tetranychidae utawa tungau angga-angga.

Pranala njaba[besut | besut sumber]