Tapalang Kulon, Mamuju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tapalang Kulon, Mamuju
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mamuju {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Tapalang Kulon (basa Indonésia : Tapalang Barat), iku kacamatan ing Kabupatèn Mamuju Provinsi Sulawesi Kulon.

Kabupatèn Mamuju