Karossa, Mamuju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karossa, Mamuju
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri76.06.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mamuju {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Karossa iku kacamatan ing Kabupatèn Mamuju Propinsi Sulawesi Kulon.

Kabupatèn Mamuju