Kalukku, Mamuju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalukku, Mamuju
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri76.02.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mamuju {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Kalukku iku kacamatan ing Kabupatèn Mamuju Propinsi Sulawesi Kulon.

Kabupatèn Mamuju