Taman, Kutha Madiun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taman
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTaman
Taman kapernah ing Jawa Wétan
Taman
Taman
Taman kapernah ing Indonésia
Taman
Taman
Koordhinat: 7°38′49″S 111°31′46″E / 7.64689°S 111.52949°E / -7.64689; 111.52949Koordhinat: 7°38′49″S 111°31′46″E / 7.64689°S 111.52949°E / -7.64689; 111.52949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.77.03

Taman iku kacamatan ing Kutha Madiun.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)