Tépaché

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tepache
TepacheStraw.JPG
A glass of cold tepache served at a taco stand in the Tacubaya neighbourhood of Mexico City
AjanganBeverage
Panggonan asalMexico
Hawa ajangancold
Woworan pokokpineapple, piloncillo
Variasiadded beer and cinnamon
Buku masakan: Tepache  Médhia: Tepache

Tepache minangka salah sawijining jinis urip wedang fermentasi sing digawe saka kulit lan kulit nanas, lan digawe legi karo piloncillo utawa gula coklat, dibumbui karo kayu manis bubuk, lan adhem adhem. Sanajan tepache difermentasi nganti pirang-pirang dina, omben sing diasilake ora akeh alkohol . Ing praktik kuliner Meksiko, kandungan alkohol ing tepache bisa ditambah kanthi bir cilik .