Susu panggang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Susu panggang

Susu panggang (basa Rusia: топлёное молоко , Basa Ukrania: пряжене молоко , Bélarus: адтопленае малако ) yaiku sawijining jinis susu rebus sing wis misuwur ing Rusia, Ukraina lan Belarus . [1] [2] Digawe kanthi nyemprotake susu ing geni sing kurang suwene wolung jam utawa luwih.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2013-07-10. Dibukak ing 2016-02-04.CS1 dandani: archived copy as title (link)
  2. "Молоко топленое 4% | Избёнка". Diarsip saka sing asli ing 2013-03-17. Dibukak ing 2013-03-20.