Susu oat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oat milk
Oatmilk 1.jpg
A glass of oat milk
Panggonan asalSweden
Diréka nalikau. 1990
Ènergi panganan
(per 240ml ajangan)
120 kcal (502 kJ)
Ajining nutrisi
(per 240ml ajangan)
Protéing
Lemakg
Karbohidrat16 g
Indhèk glikèmis 69 (Cithakan:Background)
Buku masakan: Oat milk  Médhia: Oat milk

Susu gandum minangka sawijining ombenan susu tanduran sing asale saka gandum ( Avena spp. ) Biji [1] kanthi ngekstrak bahan tanduran nganggo banyu. [2] Susu gandum duwe tekstur krim lan rasa kaya oatmeal, [3] lan diproduksi kanthi macem-macem rasane kayata manis, tanpa manis, vanilla utawa coklat .Cithakan:Milk nutrition

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Deswal, Aastha; Deora, Navneet Singh; Mishra, Hari Niwas (2014). "Optimization of enzymatic production process of oat milk using response surface methodology". Food and Bioprocess Technology. 7 (2): 610–618. doi:10.1007/s11947-013-1144-2.
  2. Mäkinen, Outi Elina; Wanhalinna, Viivi; Zannini, Emanuele; Arendt, Elke Karin (2016). "Foods for Special Dietary Needs: Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products". Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 56 (3): 339–349. doi:10.1080/10408398.2012.761950. PMID 25575046.
  3. Zara Stone (3 June 2019). "How oat milk conquered America". Elemental. Dibukak ing 12 September 2019.