Gram

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gram (basa Yunani/Latin: grámma) yaitu satuan saka massa. Kanthi simbol gram g.

  • 1 miligram = 0.001 gram
  • 1 sentigram = 0.01 gram
  • 1 desigram = 0.1 gram
  • 1 dekagram = 10 gram
  • 1 hektagram = 100 gram
  • 1 kilogram = 1000 gram
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gram&oldid=833647"