Oatmeal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oatmeal
Oatmeal.jpg
Rolled Oats
Jeneng liyanéWhite oats
JinisPorridge
Woworan pokokOat groats
Buku masakan: Oatmeal  Médhia: Oatmeal

Oatmeal punika sawijining jinis coarse glepung digawe saka hulled oat pari-parian ( <i id="mwCg">groats</i> ) sing wis salah siji wis digiling (bubuk) utawa baja-Motong . Oat ing ngisor uga diarani "gandum putih". Gandum sing dipotong waja dikenal minangka "gandum kasar", "Gandum Irlandia" utawa "gandum pinhead". Gandum sing digulung bisa uga kandel utawa lancip, lan bisa uga dikategorikake kanthi "gaya kuna", "cepet", utawa "cepet", gumantung ana ing wektu masak, sing disingkat karo ukuran gandum, resep, lan kadang-kadang tambahan enzim.