Sungu krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cream horn
Cream horns
Cream horns
JinisPastry
Woworan pokokFlaky or puff pastry, whipped cream[1]
Buku masakan: Cream horn  Médhia: Cream horn

Tanduk krim yaiku jajanan sing digawe roti lapis utawa puff, lan krim sing dikocok . (Versi alternatif, tanduk meringue, digawe nganggo meringue . )

Bentuk tanduk digawe nganggo gulung jajanan sing nyalip ing cetakan kerucut. Sawise dipanggang, ditambah sendok senggol utawa woh banjur jajanan banjur diisi karo krim kocok. Kue-kue uga bisa dibasahi lan disiram karo gula sadurunge dipanggang dadi luwih legi lan seger. [2]Tanduk krim diarani cannoncini ing Italia, kornedákia ( Yunani: κορνεδάκια ) ing Yunani lan Schaumrollen ing Austria.

Schaumrollen Austria

Tanduk krim diarani cannoncini ing Italia, kornedákia ( Yunani: κορνεδάκια ) ing Yunani lan Schaumrollen ing Austria.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Cream Horns Recipe". Food Network. Dibukak ing 15 June 2017.
  2. Good Housekeeping Institute, ed. (1966). Good Housekeeping's Cookery Book. Principal: Carol Macartney. London: The Hearst Corporation. p. 327.