Sundae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sundae
StrawberrySundae.jpg
A strawberry sundae served in a clear, classic glass cup
JinisIce cream
AjanganDessert
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokIce cream, sauce or syrup, various toppings
Buku masakan: Sundae  Médhia: Sundae

Sundae (pangucapan: /ˈsʌnd, ˈsʌndi/ ) iku sawijining jinis es krim panganan cuci mulut . Biasane kalebu siji utawa luwih sendok es krim sing dicampuri saus utawa sirup, lan ing sawetara kasus, topping liyane kaya ta: taburan, krim kocok, marshmallow, kacang, ceri maraschino, utawa woh - wohan liyane (kaya ta pisang lan nanas ing pisang pisang ) . Iki disajekake nalika anyep.