Mèses

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sprinkles
Sprinkles2.jpg
Rainbow sprinkles
Jeneng liyanéHundreds and thousands, jimmies, vermicelli, Dutch hagelslag, Indonesian meises
JinisConfectionery
VariasiSanding sugar, crystal sugar, nonpareils, confetti, dragées
Buku masakan: Sprinkles  Médhia: Sprinkles

Sprinkle minangka potongan-potongan soklat utawa gula song digunakake kanggo dekorasi utawa kanggo nambah tekstur panganan cuci mulut kayata brownies, cupcakes, donat utawa es krim . Permen cilik iki diproduksi kanthi macem-macem warna lan umume digunakake minangka topping utawa unsur hiasan. Kamus Inggris Regional Inggris nerangake manawa "bal cilik utawa permen sing bentuke rod digunakake minangka topping es krim, kue, lan liya-liyane."