Stari Most

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stari Most

Stari Most (Jawa: Kreteg Lawas) iku sawijining kreteg saka jaman Ottoman abad kaping 16 sing dumunung ing kutha Mostar, Bosnia-Herzegovina lan ngretegi Kali Neretva saha nyambung rong pérangan kutha. Kreteg lawas iki madeg 427 taun nganti dijeblugaké ing 9 November 1993 nalika Perang Kroasia-Bosnia. Sawisé iku kreteg iki diyasa manèh lan diresmèkaké ing tanggal 23 Juli 2004.

Gladri[besut | besut sumber]