Kali Neretva

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kali Neretva saka sajroning sepur

Kali Neretva (aksara Sirilik Неретва) iku sawijining kali sing mili ing Bosnia-Herzegovina. Kali iki sumberé ana ing Bosnia-Herzegovina lan sungabé ana ing Segara Adriatik ing Kroasia. Kali iki misuwur amerga mili ngliwati kutha Mostar lan mérang kutha iki dadi loro. Ing Mostar ana kreteg Stari Most sing misuwur lan naté dirusak déning kaum militan Kroasia nalika Perang Yugoslavia ing dasawarsa 1990-an. Kali Neretva dawané 230 kilomèter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Neretva&oldid=830025"