Starbucks

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Starbucks Corporation minangka perusahaan kopi lan jaringan warung kopi global saka Amérikah Sarékat sing markasé ing Seattle, Washington. Starbucks minangka warung kopi paling gedhe ing donya, kanthi 20,336 toko ing 61 negara, kalebu 13,123 ing Amérikah Sarékat, 1,299 ing Kanadha, 977 ing Jepang, 793 ing Britania, 732 ing Cina, 473 ing Koréa Kidul, 363 ing Mèksiko, 282 Taiwan, 204 ing pilipina, lan 164 ing Thai.

Pranala njaba[besut | besut sumber]