Menyang kontèn

Spaghetti lan bakso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Spaghetti and meatballs
Spaghetti and meatballs
AjanganMain course
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaNew York City
Hawa ajanganHot
Woworan pokokSpaghetti, tomato sauce, meatballs
Buku masakan: Spaghetti and meatballs  Médhia: Spaghetti and meatballs
Tampilan jarak dekat spaghetti lan bakso

Spaghetti lan bakso utawa spageti karo bakso yaiku panganan Italia-Amerika sing kalebu spaghetti, saos tomat lan bakso . [1] Sawetara sajian pasta panggang saka Apulia nggabungake pasta lan daging ing endi bakso, mortadella, utawa salami dipanggang nganggo rigatoni, saos tomat, lan mozzarella, banjur ditutupi karo wajan ndhuwur.

Chitarra alla Teramana ( con pallottine )

[2]

  1. Dickie, John (2008). Delizia!: The Epic History of the Italians and Their Food. Simon and Schuster. kc. 225–226. ISBN 978-1416554004. Dibukak ing March 1, 2013.
  2. "Pasta asciutta alla pugliese", in Touring Club of Italy, La cucina del Bel Paese, p. 292