Daging glindhing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hochzeitssuppe, sup manten tradisional Jerman kanthi bakso
Bakso mentah
Bakso lagi masak

Glindingan daging yaiku daging sing digiling dadi bal cilik, kadang uga bahan liyane, kayata remah roti, bawang bombay, endhog, mentega, lan bumbu. [1] Bakso dimasak kanthi digoreng, dipanggang, dikukus, utawa diolah nganggo saos. Ana macem-macem jinis bakso nggunakake macem-macem jinis daging lan rempah-rempah . Tembung iki kadang ditambahi menyang versi tanpa daging adhedhasar sayuran utawa iwak; sing terakhir umume dikenal minangka bundran iwak .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Smithsonian