Sour Sally

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sour Sally
PT. Berjaya Sally Ceria
Franchise
IndhustriRestoran
Kantor gedhéJakarta, Indonesia
WijilYogurt beku tanpa lemak
Smoothie
Sana jaringanMySourSally.com

Sour Sally ya iku sawijining outlet yogurt beku tanpa lemak revolusiner sepisanan ing Indonesia, kang diadegake ing Indonesia taun 2008. Saikine cabang Sour Sally sumebar ing kutha Jakarta, Bandung, Surabaya, Bali, Medan, Palembang, Makassar, Semarang, Sala, utawa ing Singapura.

Varian rasa[besut | besut sumber]

Sour Sally duwé varian rasa yogurt beku kaya ta Original, Green Tea, Taro, Choco Nutty, Bubblegum, Pinklicious, lan liya-liyané. Sour Sally uga duwé menu Pinklicious Waffle, manéka rupa topping lan manéka rupa smoothie.

Aplikasi permainan[besut | besut sumber]

Saikine Sour Sally duwé aplikasi permainan kanthi judhul Sally Sizzle kang bisa diundhuh lumantar App Store kanggo iPhone, Google Play Store kanggo Android lan Windows Phone Store kanggo Windows Phone, kang dirilis ing taun 2014. Lumantar aplikasi iki, Sour Sally tau kerja sama karo radio Prambors nganakake kuis Kabur Libur kanthi bebungah utama mlaku-mlaku ing Koréa Kidul kang dianakake ing wulan Agustus 2014 kapungkur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]