Sosis Italia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Italian sausage
Salsiccia di bra.jpg
Raw rolled italian sausage
Jeneng liyanésalsiccia
AjanganSausage
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaBasilicata
Woworan pokokpork, fennel
VariasiVarious Italian sausages
Buku masakan: Italian sausage  Médhia: Italian sausage

Ing Amerika Utara, sosis Italia ( salsicciapalafalan jroning basa Italia: [salˈsittʃa] ing basa Italia ) asring diarani gaya sosis daging babi . Sosis asring misuwur amarga wis dibumboni adas minangka bumbu utama. Nanging ing Italia, macem-macem jinis sosis digawe, sing akeh beda karo produk kasebut.

Varietas sing paling umum dipasarake minangka "sosis Italia" ing supermarket yaiku panas, [1] manis, [2] [3] [4] [5] lan entheng. [6] Bedane utama ing antarane panas lan entheng yaiku nambahake serpihan mrica abang panas menyang campuran rempah-rempah sadurunge. Bedane entheng lan manis yaiku nambah kemangi manis ing pungkasan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2017-08-25. Dibukak ing 2015-07-10.CS1 dandani: archived copy as title (link)
  2. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2017-08-25. Dibukak ing 2015-07-10.CS1 dandani: archived copy as title (link)
  3. "Products Archive". Premio Foods. Dibukak ing 2019-10-16.
  4. "Hot and Sweet Italian Sausages in Tomato Sauce Recipe". Food Network. Dibukak ing 2019-10-16.
  5. ""Sweet Italian sausage" Basil". Bing. Dibukak ing 2019-10-16.
  6. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2017-08-25. Dibukak ing 2015-07-10.CS1 dandani: archived copy as title (link)