Sop bulus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Turtle soup
Turtle soup chinese.jpg
Chinese turtle soup
JinisSoup or stew
Panggonan asalVarious
Tlatah utawa prajaChina, Malaysia, Japan, Singapore, and United States
Woworan pokokTurtle meat
Buku masakan: Turtle soup  Médhia: Turtle soup

Sup kura-kura yaiku sup utawa rebus sing digawe saka daging penyu . Jinis sup sing beda-beda ana ing sawetara budaya lan dianggep minangka panganan sing enak . [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Collin, R.; Collin, R.H. (1987). New Orleans Cookbook (in Prancis). Alfred A. Knopf. p. 27. ISBN 978-0-394-75275-4. Retrieved January 31, 2015.