Slamet Gundono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Slamet Gundono, dhalang wayang suket

Slamet Gundono (lair ing Slawi, Tegal, 19 Juni 1966 – pati di Kartasura, Sukaharja, 5 Januari 2014 ing yuswa 47 taun) ya iku seniman Indonesia kang uga dhalang wayang suket.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)Slamet Gundono (dipuntingali tanggal 27 Oktober 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Slamet_Gundono&oldid=983865"