Slamet Gundono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Slamet Gundono, dhalang wayang suket

Slamet Gundono (lair ing Slawi, Tegal, 19 Juni 1966 – pati ing Kartasura, Sukaharja, 5 Januari 2014 ing yuswa 47 taun) ya iku seniman Indonesia kang uga dhalang wayang suket.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)Slamet Gundono (dipuntingali tanggal 27 Oktober 2012)