Sidemen, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sidemen, Karangasem
Nagara  Indonésia
Jembar 35,15 km²

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karangasem {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sidemen iku kecamatan ing Kabupaten Karangasem Propinsi Bali.

Kabupaten Karangasem