Sidemen, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sidemen
Kacamatan
Sidemen iku kapernah ing Bali
Sidemen
Sidemen
Sidemen iku kapernah ing Indonésia
Sidemen
Sidemen
Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Karangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.02

Sidemen iku kacamatan ing Kabupatèn Karangasem.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kabupatèn Karangasem