Menyang kontèn

Sidemen, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidemen
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bali" does not exist.
Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.02

Sidemen iku kacamatan ing Kabupatèn Karangasem.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Karangasem