Sibéria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Rusia ingkang nedhahaken Sibéria (awarni abrit)

Sibéria (basa Rusia: Сиби́рь) inggih punika satunggalipun wewengkon wiyar ingkang dunungipun ing Rusia lan sisih léripun Kazakhstan. Wewengkon Sibéria meh sadaya ing Asia Lèr. Wewengkon Sibéria dunungipun saking Pagunungan Ural ngantos dumugi Samodra Pasifik lan dhateng kidul saking samodra Artik dhateng laladan Kazakhstan sisih kidul-tengah lan wewatesan Mongolia lan China.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

(id)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sibéria&oldid=1089711"