Sibéria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Rusia ingkang nedhahaken Sibéria (awarni abrit)

Sibéria (basa Rusia: Сиби́рь) inggih menika satunggalipun wewengkon wiyar ingkang dunungipun ing Rusia lan sisih léripun Kazakhstan. Wewengkon Sibéria meh sedaya ing Asia Lèr. Wewengkon Sibéria dunungipun saking Pagunungan Ural ngantos dumugi Samodra Pasifik lan dhateng kidul saking samodra Artik dhateng laladan Kazakhstan sisih kidul-tengah lan wewatesan Mongolia lan China.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

(id)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sibéria&oldid=833059"