Shaun Whalley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Shaun Whalley
Shaun Whalley v Harrogate.jpg
Whalley main kanggo Hyde
Katerangan priangga
Jeneng dawa Shaun James Whalley[1]
Tanggal lair (1987-08-07) 7 Agustus 1987 (umur 34)[2]
Papan lair Prescot, Merseyside, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 7
Karir nom
2001–2004 Norwich City
2004 Southport
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Chester City 3 (0)
2005–2006 Runcorn 21 (3)
2006–2007 Witton Albion 18 (6)
2006–2007Accrington Stanley (nyileh) 6 (0)
2007–2008 Accrington Stanley 45 (5)
2008–2009 Wrexham 16 (4)
2009Southport (nyileh) 14 (0)
2009–2010 Droylsden 32 (15)
2010–2011 Hyde 16 (3)
2011–2013 Southport 101 (27)
2013–2015 Luton Town 34 (4)
2014AFC Telford United (nyileh) 18 (5)
2015– Shrewsbury Town 164 (24)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:26, 5 Desember 2020 (UTC).


Shaun James Whalley (lair 7 Agustus 1987) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 66. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. a b "Shaun Whalley". Soccerbase. 23 October 2010. Dibukak ing 23 October 2010.