Menyang kontèn

Setatsiyun Toba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Toba

鳥羽駅
Setatsiyun Toba
Lokasi1-8-13 Toba, Toba, Mie
(三重県鳥羽市鳥羽一丁目8-13)
Jepang
Operator
Jalur
Sejarah
Dibuka1911
Penumpang
FY 2011337 (JR Central)
1.881 (Kintetsu) per dina

Setatsiyun Toba (鳥羽駅 Toba-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Toba, Mie, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central) lan operator sepur swasta Kintetsu Railway. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 29.1 kilometer saka terminus Jalur Sangū ing Setatsiyun Taki. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 13.2 kilometer saka terminus Jalur Toba ing Setatsiyun Ujiyamada lan nduweni adoh 41.5 kilometer saka terminus Jalur Yamada ing Setatsiyun Ise-Nakagawa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°29′11″N 136°50′34″E / 34.486467°N 136.8427849°E / 34.486467; 136.8427849