Menyang kontèn

Setatsiyun Ikenoura Seaside

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ikenoura Seaside

池の浦シーサイド駅
Setatsiyun Ikenoura Seaside
Lokasi1769-18 Matsushita Futamigaura-cho, Ise, Mie
(三重県伊勢市二見町松下1769-18)
Jepang
OperatorJR Central
JalurJalur Sangū
Jumlah peron1
Penghubung antarmodaOra ana
Sejarah
Dibuka16 Juli 1989
Ditutup14 Maret 2020

Setatsiyun Ikenoura Seaside (池の浦シーサイド駅 Ikenoura Shisaido-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Ise, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 25.4 kilometer saka terminus Jalur Sangū ing Setatsiyun Taki.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°29′28.94″N 136°48′48.16″E / 34.4913722°N 136.8133778°E / 34.4913722; 136.8133778

Cithakan:Mie-railstation-stub