Menyang kontèn

Setatsiyun Tamaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tamaru

田丸駅
Setatsiyun Tamaru
Lokasi80 Sata, Tamaki-cho, Watarai-gun, Mie-ken 519-0414
Jwpang
Koordinat34°29′16″N 136°38′05″E / 34.4878°N 136.6346°E / 34.4878; 136.6346Koordhinat: 34°29′16″N 136°38′05″E / 34.4878°N 136.6346°E / 34.4878; 136.6346
Operator JR Tōkai
Jalur Jalur Sangū
Letak dari pangkal60.8 km saka Kameyama
Jumlah peron2 peron samping
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka31 Dhesember 1893
Penumpang
FY2019550 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Tamaru (田丸駅 Tamaru-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Tamaki, Distrik Watarai, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Setatsiyun Tamaru dilayani dening Jalur Sangū, lan nduweni adoh 7.0 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Taki.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Tamaru ing Wikimedia Commons